Special Menu

Kennedy’s Specials

07.03 – 13.03.25

Burger  19,50 €

”Allez les Bleus Burger”: Juicy double Patty Irish Beef Smash Burger (180g) with Creamy Brie Cheese and cranberries Mayonnaise. Served in a toasted wheat burger bun and garnished with steakhouse fries.

„Allez les Bleus Burger”: Saftiger Doppel-Patty Irish Beef Smash Burger (180g) mit cremigem Brie-Käse und Preiselbeer-Mayonnaise. Serviert in einem getoasteten Weizenbrötchen und garniert mit Steakhouse-Pommes.

Tacos  17,60 €

“Pulled Brisket Tacos”: 3 Hard Shell Corn Tacos filled with Homemade Slowly Roasted Pulled Brisket, garnished with Tomatoes, Onions and Salsa and gratinated with cheese. Served with Sour Cream Dip and Steakhouse Fries.

“Pulled Brisket Tacos”: 3 Hard Shell Corn Tacos gefüllt mit hausgemachtem, langsam geröstetem Pulled Brisket, garniert mit Tomaten, Zwiebeln und Salsa und mit Käse überbacken. Serviert mit Sauerrahm-Dip und Steakhouse-Pommes.

Pasta  15,60 €

Penne all‘arrabiatta: Al dente gekochte Penne in einer scharfen Tomatensoße geschwenkt mit Pepperoncini, Knoblauch, Zwiebeln, Tomaten und Kräutern. Verfeinert mit Parmesankäse Serviert mit einem kleinen Salat.

Penne all’arrabiatta: al dente cooked penne tossed in a spicy tomato sauce with pepperoncini, Garlic, onion, tomato and herbs. Refined with Parmesan cheese Served with a Small Side Salad.

 

Dessert  7,20 €

Hausgemachtes Tiramisu mit frischen Beeren der Saison.

Homemade tiramisu with fresh seasonal berries.